Nyní je mimořádně důležité pleť řádně hydratovat a chránit ji před chladem a jinými vnějšími vlivy pomocí produktů zlepšujících pleť od Botanical Beauty. Chlad, teplo z vyhřívaných místností a příliš dlouhá horká sprcha vaši pokožku vysušují. Vaše (popraskaná, suchá) pokožka si v zimě zaslouží extra vyživující péči. Chraňte svou pokožku před UV zářením a detoxikujte ji ve znečištěném městském prostředí.

Tip pro váš obličej: nanášejte vrstvy. Každá vrstva má svou vlastní funkci. Například pleťový sprej s růžovou vodou obnovuje buňky.

Obličej

1. na dokonalé vyčištění pleti použijte Víceúčelový olej (levandule, růže, měsíček-mandarinka nebo měsíček-rýžové klíčky), Arganové odličovací mléko nebo Arganovou pleťovou vodu. Tyto produkty skvěle odstraňují make-up a nečistoty. Poté použijte na dočištění obličeje hydrolát: Levandulový pleťový sprej nebo Růžovou vodu.

2. Poté aplikujte Antioxidační sérum, které má zvlhčující gelovou strukturu a obsahuje jednu z nejznámějších horských květin Protěž alpskou. Liposomy obsažené v séru naplněné prospěšnou Aloe Vera a antioxidanty, zpomalují předčasné stárnutí pleti. Sérum podporuje pružnost pokožky, předchází tvorbě vrásek, vyhlazuje jemné vrásky a obnavuje unavenou, dehydrovanou pokožku tím nejlepším přírodním způsobem. Redukuje nežádoucí pigmentaci a zanechává pleť pevnější a krásně vypnutou. Použijte před nanesením pečujícího arganového krému (závisí na vašem věku*) nebo můžete použít víceúčelový olej. Tato lahodná antioxidační bomba se velmi rychle vstřebá a pleť díky účinku séra mnohem lépe absorbuje výživný krém či olej. Okamžitě si všimnete, že Vaše pleť je mnohem jemnější, pružná a hydratovaná.

 

Po nanesení séra (vyčkejte 2 minuty) aplikujte Váš oblíbený Arganový krém podle věkové kategorie. 
3.Arganový oční krém (30ml) zvlhčuje a chrání jemnou pokožku kolem očí mimořádně jemným způsobem. Díky prospěšným bylinám a organickým olejům lisovaných za studena je vhodný i pro nejcitlivější pokožku. Krém je bohatý na vitamín E, který vyživuje a chrání jemnou pokožku kolem očí.

4. Na noc použijte Víceúčelové máslo nebo Arganovou Faceliftingovou masku jednou týdně jako „lee-on“ (neomyvatelnou) masku. Maska dodá vaší pleti vzpruhu a potřebnou hydrataci. Maska je vhodná pro unavenou, dehydrovanou nebo stárnoucí pokožku a dodává pleti potřebnou pružnost prostřednictvím organických olejů.

5. Obličejový peeling (face scrub) používejte jednou nebo dvakrát týdně. Tento ošetřující produkt se skládá z Mrtvého moře (s vysokou koncentrací minerálů) a za studeného lisovaného oleje ze sladkých mandlí, hroznových semen, oleje z avokáda a jojobového oleje získaných z prvního lisu. Peeling zaručuje hebkou, pružnou a zdravou pokožku, protože jemně odstraňuje všechny odumřelé buňky, čistí pokožku a vyživuje. Stimuluje regeneraci a obnovu pokožky.

Péče o tělo Stejně jako obličej, i tělo potřebuje každodenní péči.

1. Pravidelná péče o tělo s Víceúčelovým olejem (v pěti různých vůních). Tento produkt se rychle vstřebává a je vhodný pro všechny tipy pleti. Skládá se z olejů lisovaných za studena v prvním lisu v té nejvyšší možné kvalitě. (avokádový, mandlový, jojobový a hroznový olej). Zaručuje vyživenou, hydratovanou a jemnou pokožku po celý den. Navíc vybráním oblíbené vůně své tělo krásně provoníte. Olej nanášejte vždy na mírně vlhkou pokožku.

2. Aloe Vera gel je gel získaných z listů Aloe Vera. Je velmi vhodný jako péče o postiženou, přecitlivělou a suchou pokožku. Skvěle vyživuje, hydratuje a rychle se vztřebává. Navíc má velmi jemnou vůni, díky složení – Aloe Vera, výtažek z heřmánku, jojobového a makadamiového oleje, výtažku z měsíčku lékařského, máty a karotenu. Použijte vždy po sprchování jak na tělo tak i na pleť.

3. Tělový peeling je urený produkt určený pro péči. Tento přirozeně čistý peeling se skládá ze soli z Mrtvého moře (s vysokou koncentrací minerálů) a za studena lisovaného oleje ze sladkých mandlí, hroznový semen, oleje z avokáda a jojobového oleje získaných z prvního lisu. Peeling odstraňuje odumřelé buňky pokožky a zaručuje hebkou, pružnou a zdravou pokožku. Vyberte opět z našich pěti linií a vůní.

Náš tip: pro extra hydrataci použijte kombinaci Aloe Vera gelu a Víceúčelového oleje (smíchejte v ruce) Péče o nohy Organický krém na nohy s minerály obsahuje blahodárné bylinné výtažky,islandský mech, tymián, bambucké máslo a tím zaručuje skvělou péči o unavenou, citlivou a suchou pokožku. Účinně také působí proti zpoceným nohám a je vhodný pro všechny typy pokožky.

Péče o ruce 100% čistý a organický krém na ruce s minerály se skládá z extraktu z měsíčku lékařského, bambuckého másla a olejů lisovaných za studena. Složení krému stimuluje obnovu pokožky, hydratuje, regeneruje, vyživuje a rychle se vstřebává. Díky bambuckému máslu zjemňuje suchou, citlivou pokožku a chrání Vaše ruce po celý den.

* Vyrovnávací denní a noční krém 20+(Balancing dag en nacht creme). Pro starší pleť od +/- 30 let doporučujeme Arganový regenerační krém (Repair Cream +UVA). A od 40 let je ideální Arganový krém proti vráskám +UVA (Ageless protection cream). Tyto lahodně vyživující krémy jsou vhodné pro denní i noční péči, určené pro všechny typy pleti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.