Sérum dodá naší pleti během chvilky velkou dávku účinných látek. Jeho kouzlo tkví ve vysoké koncentraci aktivních látek, které dodají pleti zářivý a mladiství vzhled. Malé molekuly aktivních látek působí velmi účinně hluboko v pokožce.

Pleťové sérum si rychle poradí s unavenou, namáhanou a vysušenou pletí. Zároveň bojuje proti nepříjemným příznakům stárnutí pleti v podobě vrásek.

Botanical Beauty’s Argan Antioxidant Serum funguje takto…. Sérum obsahuje (přirozeně čisté) LIPOSOMY, naplněné blahodárným aloe vera, měsíčkovým olejem, cedrovým dřevem, heřmánkem a úžasnými aktivními složkami (antioxidanty) z výtažku z rostliny Protěže alpské.  EDELWEISS – Protěž alpská je speciální rostlina, která dokáže přežít v extrémně nízkých i teplých teplotách v horách. Tato rostlina je plná antioxidantů.  ANTIOXIDANTY pomáhají chránit naše kožní buňky. Můžeme je přijímat potravou nebo „jíst“ přes kůži. Lze je nalézt také v malinách, zeleném čaji a hořké čokoládě. Antioxidanty potřebujeme, abysme zabránili stárnutí pokožky vlivem vnějších faktorů, jako je sluneční záření, stres, špatná výživa, znečištěné ovzduší, kouření atd. To způsobuje vrásky, ztrátu elasticity a pigmentové skvrny.  Zpět k LIPOSOMŮM….. Ty obsahují antioxidanty z výtažku z byliny Protěže alpské a uvolňují ANTIOXIDANTY do hlubší vrstvy pokožky. Ty pak „sežerou“ a zlikvidují špatné látky (VOLNÉ RADIKÁLY). K hlavním funkcím liposomů patří schopnost hydratovat a zároveň dodávat do pleti účinné látky jako jsou vitamíny, hyaluronát sodný, cenné oleje a další pěstící látky.

Nejhlavnější benefity:

  • Rozjasňuje unavenou pleť
  • Podporuje a urychluje obnovu pleťových buněk
  • Usnadňuje tvorbu kolagenu
  • Předchází předčasnému stárnutí pleti a projevům jejího stárnutí
  • Dodává pleti vitamíny a výživné látky
  • Podporuje dlouhodobou pružnost a pevnost pokožky
  • Rychle se vstřebává a účinkuje v hlubších vrstvách pleti

Jak sérum používat?

Sérum rozhodně patří na perfektně vyčištěnou pleť pod krém, tím se dostává do hlubších vrstev pokožky. Sérum jemně vmasírujte a nechte vstřebat. Na závěr aplikujte Váš oblíbený krém s UV filtrem. Nanášejte ráno a večer.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.