Listí se změní do krásných odstínů, lesy jsou plné hub, dlabeme dýně, začneme oblékat teplé svetry, holínky, chodíme na svěží procházky do přírody a pak relaxujeme na gauči s šálkem čaje a dekou. Ale…..

Nadcházející období může mít za následek suchou, popraskanou, drsnou a dehydratovanou pokožku. V domovech se topí a samozřejmě to není dobré pro naši pokožku. Co teď?

Doporučujeme víceúčelové máslo nizozemské organické značky Botanical Beauty NL. Máslo má velmi blahodárné účinky, hydratuje, vyživuje a dělá Vaši pokožku krásně jemnou. Navíc je opravdu víceúčelové. Můžete použít na ruce a nohy, jako balzám na rty, jako tělové mléko a také na obličej jako noční masku.

Doporučujeme také na suchá místa na těle jako jsou paty a lokty. Máslo linie Eukalyptus -Máta-Rozmarýn je skvělé při nachlazení a dýchacích potížích. Navíc je také ideální pro dětskou pokožku.

Struktura másla je někdy trochu zrnitá. Důkaz, že produkty Botanical Beauty jsou 100% přirozeně čisté. Kvalitu bambuckého ořechu, jedné z hlavních složek, nemůžeme ovlivnit. Velký význam má například teplota při výrobě nebo sklizni bambuckého ořechu. V důsledku toho není vždy možné dosáhnout super hladké konzistence ve výrobním procesu. O to se Botanical Beauty NL snaží. Ingredience i účinek másla jsou stále stejné. Tip! Při roztírání a masírování másla se zrníčka pěkně rozpustí. Sklenici můžete také postavit na topení, nechat roztát a poté necháme opět ztuhnout.

Za nás je Multi Use Butter nepostradatelný produkt pro chladné podzimní a zimní měsíce. I extrémně suchá a dehydratovaná pokožka je díky němu hedvábně jemná a pružná. Náš tip: V kombinaci Aloe Vera (pro extra hydrataci) a/nebo s růžovou vodou (obnovení buněk) se ještě lépe vstřebává. Myslete na vrstvy. Každá vrstva má svou vlastní funkci.

 

Zkušenosti našich zákaznic:

Dominika: Bezkonkurenční pro mé rty a další suchá místa. Snadno se rozpouští a má krásnou vůni po mandarinkách.

Jana: Oblíbila jsem si růžové máslo jako noční masku na pleť. Prostě se namažu a jdu spát, ráno je má pokožka krásně jemná.

Monika: Fantasticky voní a má pokožka je po použití velmi hebká. Používám jako krém na ruce a suché paty. Navíc balení dlouho vydrží. Má oblíbená vůně je levandule.

 

Másla jsou dostupná ve velikostech 25ml, 100ml, 250ml.

Linie vůní: Levandule, Růže, Eukalyptus -Máta-Rozmarýn, Měsíček-Červená Mandarinka, Měsíček-Rýžové Klíčky

Máslo má příjemnou a svěží vůní a je to náš TZV. „zázračný hrnec pro všechna použití“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.