Botanical Beauty

Vítejte!!!🌸 Naše značka Botanical BeautyNL Organic skin care prodává 100% přírodní produkty z bio surovin vysoké kvality a účinnosti, které pomáhají tisícům lidí s kožními problémy🌿 Inspirujeme jak žít zdravý život…

Každý den děláme vědomá rozhodnutí. Jíst zdravě, více cvičist, více číst, dodržovat zdravý životní styl. Víte ale, co si nanést na pleť a proč?

60% z toho, co si na pleť a tělo nanesete, skončí ve Vašem krevním oběhu. Ano, doslova 60%. To je trochu děsivé, že?! Zvláště s těmi dlouhými, nesrozumitelnými seznamy složek na mnoha pečujících produktech.

Botanical BeautyNL pracuje pouze s přísadami, které můžete jíst. 100% přírodní a organické. To je v Nizozemsku unikátní. Produkty Botanical BeautyNL neobsahují mikroplasty a jsou baleny udržitelným způsobem.

Produkty přírodní péče Botanical Beauty NL se vyvíjí na rodinné farmě v Nizozemsku pod vedením těch nejlepších odborníků. Pro každý typ pleti, ale také především při kožních problémech, jako je akné, psoriáza, lupénka nebo ekzém.

Aplikujte tak zdravě, jak jíte, s organickou péčí o pleť od Botanical BeautyNL. Objevte naše produkty ještě dnes a vyzkoušejte formou vzorečků, které Vám rády odešleme až domů. Nebo navštivte náš showroom v Maršových Chodech, kde můžete otestovat všechny produkty a užít si zde hezký relaxační den.